February 21, 2010

Bila Bunyi "@#$%V^&^!"

alhamdulillah...selamat sampai johor baharu...

nak kongsi pengalaman kosong jap...heee...macam biasa...BILA NAIK BAS....dari jeti penang ke JB...sebelah...bro chinese...pe lagi....dia pun tanya la aku..."#$%%@^*(&$#".....ntah!tak faham!sebab bahasa cina. tapi selamber je balas..."ye...seat number saya 26,sebelah kamo"...

sembang-sembang kosong la ngan dia kejap, sebelum terlelap...dari mana...still belajar ke?umur...bla3...then, ada selingan...dia tanya...

"melayu?",...haish...
"ye...melayu.kenapa?"....
"tapi muka lutak nampak melayu langsung"....heh?biar betul dia nih
"ooo...sebab mix kot"....ade mix ke keturunan aku nih?hahaha

DULU...co-driver bus nyapa....yela...nak tengok tiket time nak naik bus...

"*&^%$#@#$^&",...aduh....kna lagi...[chinese punya bahasa]
"haa...seat number 14"....
"ooo...ok2...belakang2"...mmg la belakang...depan tuk driver je...haish

kalau KAT MALL....area JB...aku ngan sorang member...muka dia pun macam chinese...aku ngan dia nyinggah masuk tengok barang2 kat kedai tu...ada la pompuan salesgirl dok tepi...aku tanya la...

"ni harga dia berapa?"...barang ape ntah
"laaa...orang melayu rupanya"...haik?aku tanya lain...dia balas lain!!!wakakaka

pe lagi...member aku yang khusyuk kelebek barang pun tergelak sekali...kah3

7 comments:

bareessence said...

okay la tu..1Malaysia.. :)

zawani said...

hahahah.sepanjang aku berkawan ngan hang,xpernah plak aku nmpak ko ni cam chinese.peliks2

apeks said...

baressence : 1malaysia...yeah!!

zeck : haaa...tula...sebab kawasan gerik banyak chinese...tak dapat nak beza la...kih3...

alinac lover said...

hahaha..org gerik mmg mcm ni ka??
hahahhaa

apeks said...

haih...mna da...tuka sket...
"org gerik mmg mcm y smart person ja..."
hoho~

nueqs said...

kahkahkah...yg lastu sgt lawak.. =,=

apeks said...

hampeh jek~~ 0_o

Post a Comment

soksek..soksek..