October 08, 2009

Bila Meniti Kisah

test dah settle...Digital Signal Process yang boleh buka buku.tapi...pergghhh...jenuh nak cari mana satu yang boleh di kelebekkan...

perjalanan harini...biasa.cuma tempahan makanan untu
k satu majlis baru je aku buat petang tadi untuk jamuan makan esok malam...hehe...[kelam kabut gak la kan...]...terus pergi miting...bentang progress...malam...kena angkat barang sikit....dari Dewan Sultan Iskandar(DSI) ke Dewan Merdeka Kolej Rahman Putra(KRP).

tapi...ah...baru sampai kat HEP je...motor sempot!!

"arrgghhh...tidakkkk...tidakkk...jangan abis minyak lagiii!!malam ni...!!pup...mampos tengah jalan..."...hahaha...

jalan la ke DSI tuk angkat barang.naik lori...pastu dah siap...pokcik lori pun berbicara,"dah takda pa dah kan?pakcik nak pegi tempat lain pulak ni...korang ad
a kenderaan kn?pakcik tak patah balik ke DSI dah"...wah...kagum nya...aku dan wan kecik kena tinggal kat KRP!!!wahahahaa...

jam pukul 10.15...zarif jadi mangsa keadaan bila dia kena ambik aku...tapi...ah...TELEFON aku habis bateri!!aaaa...nasib ada iqbal yang telefon ZARIF SI MANGSA KEADAAN.sebabnya:

1. abu dan abul still tido kat bilik aku
2. nuet dan madno ada miting statistic
3.wan hjo ada miting buat slide show Indonesia-Riau Service Internatonal..[sorry tak dapat datang]
4.syam smv pulak ada perjumpaan 'Amal' kat KP
5.mad, nabil,iqbal,pais bersamaku di KRP dan kenderaan masing-masing full
6.seiful naim kelam kabut dengan kerja multimedia yang perlu beliau siapkan

maka...zarif lah...mangsa...thanks zarif sebab join aku beli minyak kat Caltex[maaf Petronas...aku nak cepat]....hahaa

settle...masa untuk berlari mencari mana tempat mi
ting statistic. u7?tak dak.lari u5...tak dak gak...u6?aik...tak dak gak...rasa best je berlari blok ke blok....haha...u7 balik...ha...ada pun...nyorok celah cafe rupanya...gagaga...fuhh...lambat 45 minit miting...lalala
[wahhhh...lega!!!alhamdulillah...]

maaf semua yang terlibat...hehee..terima kasih yang membantu...lalala

9 comments:

Hayatito said...

hehe..
pengalaman
best pe??
hahaha

apeks said...

kejap...adakah itu ayat persoalan yang dilontarkan?hehehe...

hajime said...

patutla ayuni tertunggu2...:P

Miss Fadhilah said...

gler pnjng perjlnn hidup ko ari ni..hehe

apeks said...

nuet: hehehe...maaf ye ayuni...huuu~

fadhilah: hehehe...kelakar jek...hehe

musafir said...

busy nyer adik ana ni...
yg penting apa?
bukan stakat kerjasama. tapi jangan biarkan kerja kerja tu sekadar memenatkan. baiki niat. ikhlaskan diri. kerja kerja kita bukan 'teknikal' kosong.

apeks said...

yup...hehehe...mencuba dan terus mencuba...tq...yeahhh..

apis said...

hg lambat dtg meting statstik..ak pecat kang..hehe..

p/s: terkejut tgk muka hg di basahi keringat kat muka..sekali tgk mcm bnduan lari dari penjara..haha

apeks said...

ahhaha....aaarrggghhhh...tidak-tidakkkkk....

Post a Comment

soksek..soksek..