October 01, 2009

Penggunaan Sepenuh Masa...hehehe

Sekarang ni...pasti semua tengah sesak dengan assignment...project...test...dan final tuk pelajar-pelajarkan...yeah...

beralih pada zaman yang makin moden....software,application...semua kena pakai password.perlukah password ni yer?tujuan?yeaa...protection!!!maka macam mana nak selamat dari orang lain supaya tak nampak password anda!!jaga-jaga!!~tapi pastikan anda sangat cekap dalam menaip!!

kepakaran menaip komputer bukan bila mata melihat papan huruf...tapi lihat skrin komputer semata-mata!!andakah?atau member anda?mari cari dan berikan semangat untuk dia miliki peralatan safety ini!!yiihaaaa ~_~


[kecekapan sangat diperlukan]


[yang bijak menjahit sangat diperlukan...ada disini?buat la...]

[tak perasan pun kalau ada orang kat sebelah!!ahhaha....]

[penggunaan sepenuhnya dalam menyelamatkan masa depan password anda!!ganbate...lalala]

5 comments:

Hayatito said...

jgn lupa beli lebih utk aku penutup keyboard ni ek.. haha

green said...

protection betul..

weird~

apeks said...

hayat: ish...bukan aku yang nak beli la...suruh orang lain..ish

green: kihkihkih...tu untuk siapa yang rasa tak cukup protection la...lalala

Anonymous said...

syam....
klo ko bli ak nk kirim...
~te~

apeks said...

hehehe...biar betul...siapakah rumate anda?nak sembunyik2..

Post a Comment

soksek..soksek..